Här listar vi butiker som har 432 Evo i sitt sortiment på nätet. Välj mellan 1 återförsäljare klicka dig vidare till respektive handlare för att sedan jämföra modeller och pris. I vissa fall erbjuds demoex och begagnade 432 Evo billigt så missa inte att undersöka fyndavdelningarna innan du gör ditt köp.
Sök hos Audio Concept > Se lagerstatus i Stockholm | Leveranstid:2-4 dagar | Tar inbyten & säljer begagnat | Erbjuder delbetalning| Vårt omdöme: 71/100
Sök på Hifitorget.se
Sök på Blocket.se
Sök på Tradera.com
Sök på Facebook Marketplace
Sök på Hifishark.com (Begagnat Världen)
Sök på dba.dk (Begagnat Danmark)
Sök på finn.no (Begagnat Norge)
432 Evo har totalt (1 st) modeller och produkter registerade i vår databas:
432 Evo

432 EVO (Belgien)
432 EVO har sin bakgrund i konsulttjänster för Linux och nätverkssäkerhet. Nu konstruerar man helhetslösningar för att streama musik från säkra servrar. 432 EVOs fokus ligger vid att återge HIFI-musik i högsta möjliga upplösning.

432 Evo är en nederländsk tillverkare av högkvalitativa digitala musikspelare och streamers. Företaget grundades år 2013 av grunden av Louis Motek och Jan Pouwels i Utrecht, Nederländerna.

432 Evo är kända för att ha utvecklat en unik teknologi som gör att musiken spelas i en frekvens på 432 Hz, vilket sägs vara en naturlig frekvens som är mer harmonisk och avslappnande för lyssnaren. Denna teknologi har implementerats i flera av deras produkter, inklusive deras digitala musikspelare och streamers.

En av deras mest kända produkter är 432 Evo Master, som är en digital musikspelare som har utformats för att spela musik i högsta möjliga kvalitet och på 432 Hz-frekvensen. 432 Evo har också tillverkat ett antal andra produkter, inklusive streamers som kan anslutas till befintliga ljudsystem.

432 Evo har också utvecklat sin egen mjukvara för att driva sina produkter, som de hävdar är optimerad för bästa möjliga ljudkvalitet. Deras produkter har fått mycket positiv kritik för sin höga kvalitet och innovativa teknik, och de anses vara en av de ledande tillverkarna av digitala musikspelare och streamers på marknaden idag.

Kategorier:

Sedan den 2021-12-31 har denna sida om 432 Evo haft 202 besökare.